Archives

Category Archive for: ‘Persuasion’

 • Elephantmasterclass

  De enige masterclass met een olifant

  Middelbare scholieren volgden op de Radboud Universiteit Nijmegen een masterclass over nepnieuws. Waar zat die olifant verstopt in deze masterclass?

  Read more →
 • Merijnblog

  ‘Als het maar werkt’ werkt niet altijd

  Yes, weer een nieuwe handige tool binnen het medische domein! Maar weten de dokter behalve ‘dat’ het werkt ook ‘hoe’ het werkt?

  Read more →
 • Conversation 3513843 960 720

  Interviewing a ‘Taalbeheersing’ professor

  An interview with prof. dr. Wilbert Spooren about discourse, systematic analyses and science & society.

  Read more →
 • Book History Tell Narrative Fairy Tales Dream 794978 1 E1538477465173

  Twijfel

  Twijfels over het vinden van de balans tussen het vertellen van dromen en het leveren van wetenschappelijke data.

  Read more →
 • 5669212783 D251a3d2a9 B

  Regeldagen, golven en meer

  Over baby’s, borstvoeding en het leren brabbelen van nieuwe woordjes. Ooit gehoord van klieven, toeschietreflex en golven?

  Read more →
 • Talking Heads 2 E1537347178914

  AWIA Symposium 4-5 oktober

  Op donderdag 4 en vrijdag 5 oktober vindt het AWIA Symposium plaats in Nijmegen. Op deze twee dagen komen interactieonderzoekers samen om met elkaar te spreken over hun interessante onderzoek. Anssi Peräkylä uit Finland is de gastspreker van dit jaar en zal ons iets vertellen over zijn onderzoek naar de rol van emoties in interacties. Wij hebben er zin in!

  Read more →
 • 1997 81 4daagse Nijmegen

  Over koetjes en sonnetjes

  Deze week is het feest in Nijmegen; de Vierdaagse is begonnen! Wandelaars en feestvierders leven deze week in totaal andere ritmes, maar gezelligheid is er altijd. Bij een goed feestje hoort een gedichtje. Gewoon simpel, lekker over koetjes en sonnetjes.

  Read more →
 • Lidwien1

  ‘Liever een windmolen in uw achtertuin of een kerncentrale in de andere provincie?’ (deel 1)

  Duurzame energiebronnen zoals windmolens en zonnepanelen zijn nodig om het verbruik van fossiele brandstoffen te verminderen. Dat is goed voor ons klimaat en daar worden we allemaal blij van. Maar vinden we dat nog steeds zo’n goed idee als die windmolen in onze achtertuin komt te staan?

  Read more →
 • George Baker

  What’s your favourite TV advert?

  Some people hate commercials, others (like us) love it! Alppy Valdez writes about his favourite Dutch TV ad. What makes an advertisement interesting? And what’s your favourite ad?

  Read more →
 • Picture

  Een overdosis placebo

  Een man neemt een overdosis. Hij gaat naar het ziekenhuis waar de dokters voor hem zorgen. Toch verbetert hij niet echt. Dan komt een andere dokter binnen. Hij doet niets, zegt één ding en ineens is de man beter. Ra ra, hoe kan dat?

  Read more →
Page 1 of 2212345»1020...Last »